Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de rijstazijn met de balsamicoazijn, suiker en het water.
-
Kruid met peper en zout en breng aan de kook.
-
Laat afkoelen.
-
Halveer de maatjes en rol op met de zilverkant aan de buitenzijde.
-
Snij de komkommer in dunne plakjes. Pel de ui en snij in ringen.
-
Schik de maatjes, ui en komkommer in de bokaal. Verdeel de laurierblaadjes en roze bessen tussen de lagen.
-
Giet de afgekoelde marinade in de bokaal over de lagen tot aan de rand.
-
Laat 14 dagen marineren in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven