Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui, snij eerst middendoor en vervolgens in fijne plakjes.
-
Plet de teentjes look met de zijkant van een chefmes en verwijder de pel.
-
Snij de selderstengels in fijne maantjes.
-
Snij de chilipepers fijn.
-
Snij de tomaten in stukjes.
-
Snij de chorizo in reepjes.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en snij de steeltjes fijn.
-
Verhit een scheut olie in een ruime kookpot en stoof de uiringen zacht, voeg de selderplakjes, chilipepers en look toe en laat meestoven.
-
Schep de chorizo, komijn en paprikapoeder erdoor en roerbak.
-
Overgiet met de bouillon, voeg de koriandersteeltjes en takjes oregano toe en breng aan de kook. Laat de kipfilets erin glijden en draai het vuur zachter.
-
Laat de kip langzaam garen in de bouillon. Haal de kip eruit en trek met behulp van 2 vorken de kipfilet in stukken.
-
Laat de maïskorrels en bonen uitlekken en voeg samen met de tomatenstukjes bij de bouillon. Breng aan de kook en voeg de kippenstukjes toe.
-
Snij voor de afwerking het vruchtvlees van de avocado in stukjes en besprenkel met limoensap.
-
Schep de soep in kommen en verdeel de avocadoblokjes erover.
-
Werk af met een kl zure room en bestrooi met korianderblaadjes.
-
Serveer met Spar wraps.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven