Selder en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in stukken. Reinig de selder en prei en snij in ringen. Snij de paprika in stukken.
-
Stoof de ui, selder en prei in olijfolie in een kookpot. Giet 1,5 l warm water over de groenten en breng aan de kook. Doe de bouillonblokjes en het kruidentuiltje erbij. Voeg de broccoliroosjes en paprikastukjes toe en laat ze meekoken.
-
Zet het vuur lager als het water kookt en laat de soep nog 5 tot 10 min pruttelen. Meng de tomatenpuree eronder.
-
Voeg het zakje couscous en de kippengehaktballetjes toe en laat op laag vuur in 2 min garen.
-
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven