noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de groenten. Snij de ongeschilde courgette, aubergine en wortelen in grove stukken en leg ze in een grote ovenschaal.
-
Snij de kipfilet in grove blokjes en voeg bij de groenten.
-
Kruid alles met kaneel, komijn, peper en zout. Besprenkel royaal met olijfolie.
-
Bak in de oven op 190°C, ± 30 à 40 min tot alles gaar is. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij het brood in grove stukken en leg in een ovenschaal. Besprenkel royaal met olijfolie en bak krokant in de oven op 190°C.
-
Dressing: meng het sap van de sinaasappel met de honing, 4 el olijfolie, oranjebloesemwater, rode wijnazijn en kruid met peper en zout.
-
Meng de dressing en de kikkererwten onder de groenten.
-
Hak de pistachenoten wat fijn. Snij de gedroogde abrikozen in stukjes.
-
Werk de salade af met de croutons, zaden, pitten, pistachenoten, gedroogde abrikozen, granaatappelpitten en hier en daar een lepel yoghurt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven