Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de lauwe melk met de gist.
-
Voeg de bloem en melk samen en laat op de laagste stand kneden in een keukenrobot met de deeghaak.
-
Voeg de suiker en het zout toe.
-
Voeg als laatste de malse boter toe en kneed tot een homogeen deeg.
-
Verdeel je deeg in 2 delen.
-
Hou 1 deel voor de witte stukken brood. Snij het ander deel opnieuw in 2 om de 2 kleuren bruin (licht- en donkerbruin) te maken. Voeg het cacaopoeder en donker cacaopoeder toe aan de 2 delen. Bol elk deel deeg op en laat gedurende 1 u rijzen onder een vochtige handdoek op een warme plek.
-
Rol het cacaodeeg eerst in kleine gelijke bolletjes en vervolgens tot verschillende cilinders.
-
Verdeel het donkere cacaodeeg in kleine porties en rol uit tot een plat vel. Leg de cacaocilinder erop en rol dicht.
-
Verdeel het gewone (witte) deel ook in porties en rol uit tot een plat vel. Leg de dubbele cacaocilinders erop en rol dicht.
-
Schik het bakpapier in de bakvorm.
-
Leg de verschillende broodcilinders in de bakvorm. Laat nog 1 u rijzen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Zet het brood in de oven en bak gedurende 25 à 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en bakvorm. Laat het brood afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven