Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de melk tot ze lauw is. Voeg de gist toe en klop goed door.
-
Meng de bloem met het zout, bloemsuiker en vanillesuiker. Kneed de boter en de melk erdoor (met een keukenrobot).
-
Meng de eieren eronder tot een kleverig deeg.
-
Bedek met folie en laat 1 u rijzen op kamertemperatuur op een warme plaats.
-
Doe de parelsuiker erbij en meng goed.
-
Vorm bolletjes van 70 g op een bakpapier en dek af met een handdoek. Laat 15 min rijzen.
-
Bak in een ingeboterd, matig warm wafelijzer tot mooi bruine wafeltjes.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven