Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de krielaardappelen gaar. Giet ze af en laat uitlekken. Snij ze doormidden. Smelt een klontje boter en bak de krielaardappelen erin. Kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Pel de tomaat, snij in 4 en verwijder de pitjes. Snij vervolgens in kleine dobbelsteentjes.
-
Snij de snijbonen in dikke stukken. Kook deze beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet ze af en laat schrikken in ijskoud water.
-
Pel de ui en snij in fijne reepjes. Snij de spekblokjes in reepjes. Stoof de spek- en uireepjes in ruim wat boter in een braadpan. Voeg de gekookte snijbonen toe.
-
Laat 5 minuten doorgaren. Werk af met de tomaatblokjes. Kruid met peper en zout.
-
Serveer in een diep bord en werk af met de gebakken krielaardappelen en bieslooksnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven