Lactose , Melk , noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schaaf al wat chocolade om later te gebruiken voor de afwerking.
-
Chocoladecrème:
breek de rest van de chocolade in stukken en laat smelten au bain-marie.
-
Haal van het vuur en doe de melk, suiker en maïzena erbij. Meng en zet opnieuw op het vuur. Laat al roerend dikken.
-
Giet de chocoladecrème in de glazen en zet in de koelkast.
-
Mascarponecrème:
klop de room met de mascarpone 2 min tot mascarponecrème.
-
Bedek de chocoladecrème met een laagje mascarponecrème en werk af met de geschaafde chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven