Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop het eiwit met de zoetstof tot pieken.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Smelt de chocoladeparels in de room boven een warmwaterbad. Knijp de gelatineblaadjes uit en roer door de chocolade.
-
Laat even afkoelen. Schep het opgeklopte eiwit er voorzichtig door. Verdeel de chocomousse over schaaltjes en laat 1 nacht opstijven in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven