Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de pijpajuintjes en snij ze in fijne ringetjes.
-
Bak de gerookte spekblokjes krokant in een pan met antikleeflaag in een beetje boter.
-
Scheid het eiwit van de eidooiers. Klop de eiwitten stevig op.
-
Roer de eidooiers los en meng de opgeklopte eiwitten onder de eidooiers. Kruid met peper en zout.
-
Smelt een klontje boter in een pan. Doe ½ van de garnituren in het eimengsel. Giet het mengsel in de pan en bak tot een mooi geheel.
-
Serveer de omelet op een bord en werk met fijngesnipperde bieslook, krokante spekblokjes en fijngesnipperde pijpajuin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven