Loukoumades met honingsiroop en geroosterde sesamzaadjes
Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster het sesamzaad goudgeel en hou apart.
-
Doe de gist, bloem, 50 g suiker en het zout in een grote kom en voeg de olijfolie en het water toe. Meng het geheel tot een klontvrij beslag. Laat 1 u rijzen onder plasticfolie.
-
Schep met behulp van een kleine ijsschepper of bolle lepel bolletjes in een friteuse van 180°C. Frituur 5 min tot ze goudgeel zijn.
-
Honingsiroop
Kook de honing met de suiker en laat kleuren tot karamel. Blus met het water en laat samen koken gedurende 10 min, zodat de stroop wat dikker wordt.
-
Giet over de loukoumades en bestrooi met het geroosterde sesamzaad.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven