Vis , Gluten en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 220°C.
-
Verdeel de krieltjes over een ovenschotel. Besprenkel met arachideolie, zwarte peper en zout. Zet 10 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij in reepjes.
-
Pel de ui en snij in halve ringen. Pel de look en pers fijn.
-
Meng de ui en look onder de paprikareepjes. Besprenkel met arachideolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 200°C. Voeg de paprika’s toe aan de ovenschotel en laat 10 min verder garen.
-
Roer de tomatenblokjes en suiker eronder en zet 10 min terug in de oven.
-
Verwijder het vel van de chorizo en snij in dunne schijfjes.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan en bak de chorizo krokant.
-
Laat uitlekken op keukenpapier. Bewaar de pan met de olie.
-
Snipper de blaadjes salie fijn.
-
Mix de chorizo met de salie, pecorino en panko.
-
Bak de lotte in de olie van de chorizo aan beide zijden mooi bruin.
-
Haal van het vuur en verdeel de chorizokorst erover.
-
Verlaag de oventemperatuur naar 180°C. Leg de lotte bovenop de groenten in de ovenschotel en laat nog 15 min garen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven