Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Lookpizza:
voeg de gist bij de bloem. Roer het water en de olijfolie erdoor. Kneed tot een kruimelig deeg. Voeg het zout toe en kneed verder tot een glad deeg. Dek af met een vochtige handdoek en laat 1 u rijzen op een tochtvrije plaats.
-
Verdeel het deeg in 2 bollen en laat nog 15 min rijzen onder een handdoek. Rol elke bol uit tot een deeg van 0,5 cm dikte.
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Smelt de kruidenboter op een zacht vuur en smeer ½ op de pizzabodems.
-
Bak de pizza’s 10 min in de voorverwarmde oven. Smeer ze na het bakken in met de overige boter.
-
Kumato- en burratasalade:
verwijder het kroontje van de tomaten en snij in grove stukken.
-
Snipper ½ basilicum fijn. Meng de tomatenstukjes met de olijven en basilicum. Roer de olijfolie erdoor. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Leg een bol burrata op elke pizza. Verdeel de salade erover. Werk af met balsamicocrème en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven