Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij in kleinere stukken. Kook gaar in licht gezouten water. Giet af en laat drogen. Stamp tot puree.
-
Bak de spekblokjes gaar in een pan in wat boter.
-
Rasp de Parmezaanse kaas fijn.
-
Snipper de schijfjes jalapeño fijn. Snipper de bieslook fijn.
-
Leg de sneetjes cheddar op elkaar en snij er blokjes (2 x 2 cm) van.
-
Roer de spekblokjes, Parmezaanse kaas, jalapeño en ½ van de bieslook door de aardappelpuree. Kruid met de country potatoes-kruiden en nootmuskaat. Rol 16 balletjes van 30 g ter grootte van een pingpongbal. Duw met de duim een kuiltje in elke bal en vul op met een blokje cheddarkaas. Rol terug tot een bal.
-
Paneer de aardappelballetjes. Rol door de bloem, het losgeklopt ei en het paneermeel.
-
Frituur de balletjes goudbruin op 180°C in een voorverwarmde friteuse. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Werk af met de overige bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven