Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt 2 el boter in een pan en voeg de bloem en het laurierblad toe. Bak de bloem kort aan. Giet de melk beetje bij beetje bij de bloem en laat de saus al roerend indikken. Haal het laurierblad uit de saus en smelt 100 g kaas in de saus. Kruid met peper, zout en een mespunt cayennepeper.
-
Maak de little gemsla proper, maar laat de sla in zijn geheel. Snij het kontje eraf.
-
Wikkel rond elk stronkje sla een sneetje gekookte ham.
-
Leg de slarolletjes in een vuurvaste schotel en overgiet met de kaassaus.
-
Verdeel de rest van de kaas over de saus.
-
Leg hier en daar een stukje boter op de kaas en werk af met panko.
-
Gratineer 15 à 20 min in de oven op 190°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven