Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dressing: pel het teentje look en duw door de lookpers. Rasp 2 el Comtesse-kaas. Mix het ei, de ansjovis, het citroensap, de look, de olijfolie en de geraspte kaas fijn tot een dressing. Kruid met peper.
-
Gril de Berloumi en snij in stukjes.
-
Bak de spekblokjes goudbruin in olijfolie.
-
Snij het hart uit de sla en haal de blaadjes uit elkaar. Meng de dressing onder de slablaadjes.
-
Verdeel de sla over een bowl.
-
Werk de salade af met de stukjes gegrilde Berloumi en spekblokjes.
-
Snij met een dunschiller schilfers van de Brugge Comtesse-kaas en werk de salade hiermee af.
-
Hak wat peterselie fijn en strooi erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven