Lion’s Head
varkensgehaktballetjes met tofu en cashewnoten
Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , noten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tofu in 6 gelijke stukken en marineer 1 u in ketjap manis.
-
Schil de gember en pel de look. Rasp de gember en look fijn. Snipper de lente-ui en voeg alles samen bij het gehakt. Kruid met peper en zout.
-
Druk het gehakt plat in je hand, leg een stuk gemarineerde tofu in het midden en bedek deze volledig met het gehakt.
-
Hak de cashewnoten fijn en draai elke bal vlees door de gehakte cashewnoten.
-
Frituur de ballen 4 minuten op 180°C.
-
Verhit het water met het blokje kippenbouillon.
-
Schil de wortelen en snij in julienne. Snij de rode puntpaprika in ringen.
-
Kook de rijstvermicelli in de hete bouillon, voeg de groenten en de grote gehaktbal toe en laat ± 10 min rustig sudderen.
-
Serveer elke gehaktbal in de bouillon met vermicelli en groenten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven