Lion’s Head

Lion’s Head

varkensgehaktballetjes met tofu en cashewnoten

Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , noten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de tofu in 6 gelijke stukken en marineer 1 u in ketjap manis.

  2. Schil de gember en pel de look. Rasp de gember en look fijn. Snipper de lente-ui en voeg alles samen bij het gehakt. Kruid met peper en zout.

  3. Druk het gehakt plat in je hand, leg een stuk gemarineerde tofu in het midden en bedek deze volledig met het gehakt.

  4. Hak de cashewnoten fijn en draai elke bal vlees door de gehakte cashewnoten.

  5. Frituur de ballen 4 minuten op 180°C.

  6. Verhit het water met het blokje kippenbouillon.

  7. Schil de wortelen en snij in julienne. Snij de rode puntpaprika in ringen.

  8. Kook de rijstvermicelli in de hete bouillon, voeg de groenten en de grote gehaktbal toe en laat ± 10 min rustig sudderen.

  9. Serveer elke gehaktbal in de bouillon met vermicelli en groenten.