Selder , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de linzen beetgaar in ruim water met het kruidentuiltje (± 20 min).
-
Giet af en spoel onder koud water.
-
Rooster de noten in een droge koekenpan en hak grof.
-
Snij de selderstengels in fijne maantjes. Pel de sjalotjes en snipper fijn.
-
Vinaigrette: klop de mosterd met de balsamicoazijn, het citroensap en de esdoornsiroop in een kom met een vork los.
-
Voeg de noten- en olijfolie in een fijn straaltje toe onder voortdurend kloppen tot je een romige textuur krijgt. Kruid royaal met peper en zout.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne plakjes
-
Schep de walnoten, appel, selder en sjalotjes door de linzen. Giet ½ van de vinaigrette erover. Hussel door elkaar.
-
Verkruimel de kaas erover en besprenkel met vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven