Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de linzen net gaar in licht gezouten water met een kruidentuiltje in ± 20 minuten. Giet af en laat uitlekken.
-
Kruid de visfilets met peper en zout. Bestrijk met olijfolie en laat garen onder de grill.
-
Hak de basilicum en peterselieblaadjes fijn. Snij de tomaatjes in reepjes. Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de avocado middendoor, haal de pit eruit met de punt van een mes. Schep het vruchtvlees in 1 beweging met een eetlepel uit de schil. Snij de avocado in plakjes.
-
Schep de verse kruiden, uisnippers, kappertjes en tomaatreepjes door de linzen. Voeg nog wat kruidenolie van de tomaatjes naar smaak toe. Breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de linzensalade over de borden. Schik de vis en avocadoplakjes erop en druppel er wat balsamicoazijn over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven