Selder , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look en duw door de lookpers. Doe de dressingingrediënten in een bokaal met schroefdeksel. Kruid met peper en zout. Schud de bokaal krachtig.
-
Breng de bouillon aan de kook en voeg de linzen toe. Draai het vuur lager en laat verder beetgaar koken. Giet de linzen af en laat afkoelen.
-
Hak de selderstengels fijn. Steek het klokhuis uit de appel en snij hem in fijne plakjes. Pel de sjalotjes en snij ze in fijne ringetjes.
-
Rooster de walnoten in een droge koekenpan. Hak ze grof.
-
Snij de kaas in kleine blokjes. Pluk de blaadjes bladpeterselie en snij fijn.
-
Meng de linzen in een schaal met de peterselie, selder, sjalot, walnoten, rucola en van de appelplakjes. Schep de dressing erdoor.
-
Bestrooi met de kaasblokjes en verdeel de rest van de appelplakjes erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven