Linzencurry met groene bonen en tomaat-mangochutney
Gluten , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chutney:
-
Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in stukjes. Snij de tomaten en chilipepers fijn. Pel de ui en 1/3 look; snipper alles fijn.
-
Verhit een scheut olie in een pot en fruit de ui- en looksnippers glazig. Voeg mango, tomaat en chilipeper toe en roerbak. Kruid met een snuifje zout. Besprenkel met een scheut witte wijnazijn en roer de suiker erdoor. Laat op een laag vuur sudderen en indikken.
-
Spoel de linzen en laat uitlekken.
-
Schil de wortelen en gember, pel de rode uien en 2/3 look. Snij alles in kleine blokjes. Hak de chilipeper fijn. Stoof dit allemaal samen aan in arachideolie, kruid met kurkuma, komijn, garam masala, peper en zout en laat de specerijen kort meebakken.
-
Doe de linzen erbij en laat nog even meebakken. Overgiet met 500 ml water en de kokosmelk. Breng aan de kook en laat ± 30 min garen. Doe de laatste 10 min de groene bonen erbij.
-
Snij de lente-ui en koriander fijn en strooi over de curry.
-
Serveer met de chutney en naanbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven