Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode uien en snipper fijn. Pel het teentje look en snipper eveneens fijn.
-
Verhit de olie in een ruime pan met dikke bodem. Bak hierin de fijngesnipperde rode ui enkele minuten tot deze zacht en glazig is.
-
Schil en rasp de gember. Schil de appel en snij in blokjes. Voeg de fijngesnipperde look, gember en stukjes appel toe aan de ui. Fruit verder.
-
Blus met de balsamicoazijn. Voeg de ketchup, chilisaus en tomatenpasta toe en laat zachtjes verder inkoken.
-
Spoel de linzen en kook in de groentebouillon tot ze beetgaar zijn.
-
Giet de linzen af en meng ze onder de chutney.
-
Snipper de bieslook fijn en strooi over de linzenchutney.
-
Wentel de roodbaarsfilets in een weinig bloem en kruid met peper en zout. Bak mooi gaar in een hete pan met wat olijfolie.
-
Serveer de vis op een portie linzenchutney. Garneer met fijngesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven