Schaaldieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de zeekraal grondig onder koud stromend water. Verwijder harde stengels en bruine stukjes. Laat uitlekken.
-
Besprenkel de garnalen met citroensap. Pel de teentjes look. Knijp 1 teentje look over de garnalen uit. Kruid met versgemalen zwarte peper.
-
Snij het overgebleven teentje look in fijne plakjes. Verhit de wok en giet er een scheut arachideolie in. Roerbak de zeekraal samen met de plakjes look in enkele minuten knapperig gaar.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep door de warme zeekraal. Schep de garnalen er ook door en laat even warmen.
-
Breng verder op smaak met versgemalen peper en olijfolie. Snipper de bladpeterselie fijn. Werk het gerecht af met bladpeterselie. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven