Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en het lookteentje. Snipper fijn.
-
Snij de oesterzwammen in fijne reepjes. Stoof deze aan in wat boter met de look- en sjalotsnippers.
-
Snij de kalkoenfilet in reepjes en bak deze gaar in wat boter. Laat mooi kleuren. Kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Voeg de oesterzwammen bij de kalkoenreepjes. Giet de room erbij. Laat de saus wat indikken. Kruid met peper en zout. Voeg de bieslook toe.
-
Giet de pasta af, laat uitlekken en voeg toe aan de oesterzwammen en kalkoenreepjes.
-
Serveer in diepe borden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven