Linguine met octopus, pepertjes en parmezaan
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta al dente (± 10 min) in gezouten water (10 g zout per liter).
-
Pel de tenen look en snij heel fijn.
-
Snij de octopus in stukken.
-
Rasp de parmezaan fijn.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de stukjes look en voeg daarna de octopusstukken toe. Laat garen.
-
Snij de pepertjes voor ¾ doormidden en voeg toe aan de octopus.
-
Hak de peterselie fijn en voeg toe aan de octopus.
-
Haal de pepertjes uit het gerecht en kruid met peper.
-
Giet de pasta af, vang het kookvocht op en voeg 1 pollepel kookvocht bij de octopus.
-
Voeg de gekookte pasta erbij. Meng en giet nog 2 pollepels pastakookvocht bij de saus.
-
Proef regelmatig en kruid bij indien nodig.
-
Verdeel de pasta over de borden, schik de stukjes octopus erop en giet er wat saus over.
-
Werk af met fijngesneden bieslook en geraspte parmezaan. Kruid met peper van de molen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven