Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de linguine in een grote pot water met zout beetgaar. Giet af.
-
Dep de kabeljauw droog en wentel in een beetje bloem gekruid met peper en zout.
-
Bak de vis mooi goudbruin in een weinig boter met olijfolie.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Reinig de venkel en snij in dikke schijven. Spoel de spinazie.
-
Fruit de sjalot samen met de venkel en de spinazie in een beetje olijfolie. Blus met de witte wijn. Voeg de linguine toe in de witte wijnsaus en meng. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Serveer het gerecht in een grote schaal, strooi de gesnipperde peterselie en het broodkruim erover.
-
Werk af met de gebakken kabeljauw en dien op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven