Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de courgettes en rasp ze grof.
-
Snij de lente-uitjes in ringetjes. Snij de peterselie fijn.
-
Snij de zalm in reepjes.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een kookpot en stoof de uiringetjes zacht aan. Voeg de geraspte courgette toe en roerbak.
-
Voeg de mascarpone toe, laat smelten en kruid met peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en giet af. Schep onmiddellijk door de warme saus.
-
Schep de zalmreepjes, citroenzeste en peterselie erdoor en kruid met peper en zout.
-
Werk af met versgeraspte parmezaan naar smaak.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven