zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de citroenen goed en schrob ze proper met een borstel.
-
Snij de schil van de citroenen en snij deze in stukken.
-
Voeg de citroenschillen aan de vodka toe en laat 1 maand trekken.
-
Laat het water met de suiker koken. Zet van het vuur en laat afkoelen.
-
Giet de alcohol, citroenschillen en suikersiroop in een fles en laat nog 1 maand trekken.
-
Zeef de limoncello en verdeel over 1 of meerdere flessen.
-
Bewaar op een koele plaats. Serveer steeds koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven