Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het stokbrood in fijne plakjes.
-
Bestrijk met pesto.
-
Snij de olijven in 2.
-
Snij de tapastomaatjes in 4.
-
Leg 2 kwartjes tomaat op het brood.
-
Leg er ½ olijf op.
-
Spuit puntjes balsamicocrème op de tomaat.
-
Maak voelsprieten van bieslook en vleugeltjes van basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven