Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Rol de eerste verpakking deeg uit en leg in de bakvorm. Bestrijk met kersenconfituur tot 15 mm van de rand.
-
Rol het tweede deeg uit en knip rondom een rand van 15 mm af. Leg die rand op het eerste deeg en kleef vast met een beetje water; zo blijft de confituur op zijn plaats.
-
Steek hartjes uit de rest van het bladerdeeg en schik er 6 rondom met een hoekje vastgekleefd aan de rand.
-
Steek zoveel mogelijk hartjes uit het derde deeg. Schik die op een met bakpapier beklede bakplaat.
-
Klop het ei los en borstel de deegrand van de taart en de hartjes allemaal in met ei.
-
Plaats de taart en de hartjes in de oven. Bak in 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven op 180°C.
-
Bedek de confituurtaart met hartjes. Bestrooi met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven