Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Warm de mascarpone al roerend op met de cognac op een zacht vuur.
-
Haal van het vuur en laat de eendenlever al roerend smelten in de warme mascarpone.
-
Breng de kippenbouillon aan de kook. Haal van het vuur en roer de uitgeknepen gelatine erdoor. Roer deze massa door de mascarponemengeling. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de vulling over kleine vormpjes in een siliconen mat (of ijsblokjesvorm).
-
Laat minimum 4 u opstijven in de koelkast.
-
Schil de mango en snij in fijne brunoise.
-
Duw de opgesteven eenden lever uit de siliconen vorm en dresseer op een lepel.
-
Werk af met een snuifje zwarte peper, fleur de sel en de brunoise van mango.
-
Versier met enkele takjes tuinkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven