Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rol het deeg uit tot een rechthoekige vorm. Schik in een vuurvaste schaal met lage rand. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Bedek met een laag bakpapier en bakparels. Bak de bodem goudbruin krokant op 180°C. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Schil de wortels en het onderste gedeelte van de groene asperges. Blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Haal uit het water en laat ze uitlekken.
-
Blancheer de diepvrieserwtjes kort. Giet ze af en laat uitlekken.
-
Meng de kruidenroomkaas en schep de verse fijngehakte kruiden erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Strijk uit over de taartbodem.
-
Snij de wortels en asperges in de lengte doormidden. Schik ze afwisselend op de kruidenroomkaas. Bestrooi met de erwtjes om de gaatjes op te vullen. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven