Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stamppot:
schil de aardappelen en kook gaar in licht gezouten water. Giet af en laat drogen op het vuur. Voeg de melk, boter en spinazie toe en stamp tot een grove puree. Kruid met zwarte peper, zout en muskaatnoot.
-
Verwijder de uiteindes van de boontjes en peulen. Snij de peulen in stukken van 1 cm. Halveer de boontjes.
-
Breng licht gezouten water aan de kook en kook de peultjes, bonen en erwten 2 min. Giet af. Roer door de puree.
-
Krokant eitje:
breng water aan de kook en kook de helft van de eieren 5 min. Giet af en verfris met koud water.
-
Klop de overige eieren los met zwarte peper en zout.
-
Pel de gekookte eieren en paneer ze. Haal door de bloem, door de losgeklopte eieren en door het paneermeel.
-
Warm de friteuse voor op 180°C. Frituur de eieren goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met zout.
-
Afwerking:
serveer de puree met een gefrituurd ei. Werk af met rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven