Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Leg de kipfilets tussen bakpapier en klop ze plat.
-
Meng het paprika- en kurkumapoeder en wrijf de kipfilets hiermee in.
-
Bak de kipfilets gaar en krokant in wat boter. Kruid met peper en zout. Snij in reepjes.
-
Schil 2 cm verse gember en snij heel fijn.
-
Meng de yoghurt met de olijfolie, zout, citroenzeste en gember.
-
Halveer de avocado’s en verwijder de pit en de schil.
-
Snij de tomaatjes in 2 en marineer ze kort in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Vul de twee helften avocado op met de tomatenstukjes.
-
Leg op ieder bord sla, kipfiletreepjes en opgevulde avocado.
-
Werk af met de yoghurtdressing, pompoenpitten en chiazaad.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven