Lenterolletjes met venkel, spinazie en surimi

Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking.
-
Dipsaus:
-
Los de suiker op in het water, in een steelpannetje op hoog vuur. Pel de tenen look en snipper fijn. Voeg de vissaus, rijstazijn en looksnippers toe. Laat iets inkoken tot het licht stroperig is en laat afkoelen.
-
Verwijder de meeste zaadjes van de pepertjes en hak het vruchtvlees fijn. Voeg samen met het limoensap toe aan de saus.
-
Snij de komkommer met een dunschiller in lange linten. Schaaf de venkel flinterdun. Pluk de basilicum en muntblaadjes. Snij de korianderblaadjes en -steeltjes grof.
-
Vul een platte kom met lauwwarm water, dompel elk rijstvel 10 sec in het water tot het net zacht aanvoelt. Trek het vel met beide handen tussen duim en wijsvinger uit het water en leg op je werkblad.
-
Leg de komkommerlinten op het rijstvel, vul met rijst, surimi, spinazie, blaadjes munt, basilicum en koriander. Vouw het vel strak om de onderkant heen, vouw de zijkanten naar binnen en rol strak op. Bewaar onder een vochtige doek tot je ze gaat serveren.
-
Serveer de lenterolletjes met de dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven