Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Snij de komkommer met een dunschiller in linten, tot aan de zaadlijsten.
-
Schil de wortel en snij in julienne.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij in julienne.
-
Meng de mascarpone met de groene pesto.
-
Emondeer de smaaktomaat. Verwijder het kroontje en snij onderaan kruislings in. Dompel 10 sec onder in kokend water en verfris met ijskoud water. Verwijder de pel. Snij de tomaat in 4 en verwijder de pitjes.
-
Snij het vruchtvlees in blokjes en roer voorzichtig onder het mascarponemengsel. Dek af en bewaar in de koelkast tot gebruik.
-
Leg een stuk plastic folie op het werkoppervlak en leg er 5 komkommerlinten naast elkaar op. Laat ze licht overlappen.
-
Beleg de rechthoek van komkommer aan de onderkant met 4 sneden spek.
-
Verdeel de wortel- en paprikajulienne, enkele blaadjes sla en de geroosterde pijnboompitten erover en rol strak op met behulp van de plastic folie.
-
Snij de rol in 3 kleinere stukken. Maak op deze manier nog 3 rollen.
-
Serveer met de mascarponedipsaus en enkele takjes rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven