Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was en droog de verschillende groenten.
-
Snij de komkommer met behulp van een dunschiller in lange linten.
-
Snij de radijsjes in kwartjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne schuine ringetjes.
-
Pluk de pluimpjes dille van de takjes.
-
Blancheer de erwtjes kort in licht gezouten water. Laat daarna schrikken in koud water.
-
Schep de salade-ingrediënten op een mooie schaal.
-
Mierikswortelsaus: snij de komkommer in de lengte doormidden, schraap met een koffielepel de pitjes eruit en rasp het vruchtvlees grof.
-
Knijp het overtollige vocht eruit en doe samen met de zure room, 1 koffielepel mierikswortelpasta en dille in de blender en mix. Breng verder op smaak met mierikswortelpasta, peper en zout.
-
Snij de citroen in plakjes.
-
Breng een pan water aan de kook en pocheer de stukken zalm hierin gedurende 6 minuten. Haal uit het water met behulp van een schuimspaan en laat uitlekken.
-
Schik de zalm op een voorverwarmde schotel. Werk af met plakjes citroen, lente-uiringetjes en plukjes dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven