Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij het brood in de helft en snij beide helften horizontaal doormidden.
-
Pel de look en pers de teentjes look.
-
Smelt de boter en roer er de geperste look door. Bestrijk de sneden brood hier royaal mee in. Strooi er de helft van de citroenzeste over.
-
Plaats het brood 15 minuten in de voorverwarmde oven.
-
Laat nog 5 minuten kleuren onder een hete grill.
-
Bestrooi met de rest van de zeste en de bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven