Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter.
-
Mix de eieren met de suiker tot een romig lichtgeel papje.
-
Zeef de bloem boven een kom en spatel door het eimengsel. Spatel de gesmolten boter en ½ lemon curd erdoor tot een glad beslag.
-
Beboter de vormpjes en verdeel het beslag erover, dek af en zet minstens 2 u in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schep 1 kl lemon curd in het midden van het beslag en bak in 13 à 15 min lichtbruin en aan de zijkanten stevig. Het midden mag nog vloeibaar zijn.
-
Haal uit de oven en laat 5 min rusten.
-
Schep een extra lepeltje lemon curd in het midden, bestrooi met bloemsuiker en serveer met in kwartjes gesneden verse vijgen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven