Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de maïzena en eidooiers door ¼ melk.

  2. Breng de rest van de melk aan de kook met de rietsuiker, bloem en kaneelstokken. Klop goed door met een klopper. Voeg de melk met maïzena toe en laat al roerend indikken op het vuur.

  3. Giet in een ingevette schotel. Laat afkoelen en zet min. 1 u in de koelkast.

  4. Roer het kaneelpoeder door de suiker.

  5. Paneren

    Verwarm een pan met olijfolie op het vuur.

  6. Snij het opgesteven beslag in stukken van 5 x 5 cm.

  7. Haal de stukken door de bloem en door de losgeklopte eieren. Bak goudbruin aan beide zijden.

  8. Bestrooi met kaneelsuiker en serveer warm.