Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de melk in een kookpot en voeg de boter toe.
-
Snij de vanillestok in de lengte middendoor en schraap het merg er met de botte kant van een mes uit. Voeg samen met de peul bij de melk.
-
Breng aan de kook. Laat afkoelen en giet door een zeef.
-
Zeef de bloem boven een kom. Maak een kuil in het midden en breek er 1 ei in. Scheid het overige ei en voeg enkel de eidooier bij de bloem. Giet de rum erbij. Roer stevig door met een vork.
-
Giet de melk erbij en roer tot een homogeen deeg.
-
Giet in een afgesloten bokaal en laat 24 u rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Wrijf de vormen in met boter.
-
Schud de bokaal met deeg krachtig tot een homogeen mengsel.
-
Vul de vormen tot ½ cm onder de rand.
-
Bak in 40 à 45 min goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Schud de warme canelés uit de vormen op een rooster en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven