Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Borstel de paddenstoelen schoon en snij de grote exemplaren in stukken.
-
Verwarm een scheut olijfolie in de wok en roerbak de ui en looksnippers. Voeg de paddenstoelen toe en kruid met tijmnaaldjes, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schep de artisjokken erdoor. Snipper de helft van de bladpeterselie erover. Garneer met de rest van de takjes peterselie. Serveer met versgebakken ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven