Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de dressingingrediënten samen met 1 eetlepel water in een bokaaltje met schroefdeksel. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Sluit het bokaaltje en schud krachtig. Laat de dressing rusten.
-
Verwijder het donkergroen gedeelte van de preistengels. Snij ze in 4 grote stukken en spoel ze grondig.
-
Snij de aardappelen in dikke plakken. Breng aan de kook in licht gezouten water. Laat 5 minuten koken. Voeg de stukken prei toe en laat verder koken tot alles gaar is. Giet af en laat uitlekken.
-
Schep de helft van de dressing door de warme aardappelpreisalade.
-
Breng een pan water aan de kook en voeg een scheutje azijn toe. Breek een ei in een kommetje. Roer met een garde een draaikolk in het kokende water. Laat het ei erin glijden en verder garen tot het eiwit gestold is. Schep uit het water met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Verdeel de salade over de borden. Besprenkel met de rest van de dressing. Leg het gepocheerde ei er voorzichtig op.
-
Werk af met bladpeterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven