Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de aardappelen in de schil net niet helemaal gaar. Giet ze af, laat uitdampen en iets afkoelen.
-
Pel de aardappelen en snij ze in plakjes.
-
Snij de stelen van de venkel en hou het venkelgroen bij. Snij de knollen in fijne plakjes.
-
Verwarm een flinke scheut olijfolie in een grote koekenpan en voeg de venkelplakken en een scheutje water toe. Bak tot de venkel iets zachter is en het water verdampt. Roer de tomaatjes, olijven en balsamicoazijn erdoor, schep de aardappelplakjes eronder en breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
-
Garneer met venkelgroen en serveer lauwwarm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven