noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de rozijnen wellen in de muskaatwijn.
-
Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de stelen van de venkel en snij de knol in niet al te dikke parten. Schik de venkel en ui samen in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie. Dek af met aluminiumfolie en plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
-
Verwijder de folie en laat nog 40 minuten verder garen. Schep de groenten in de schotel regelmatig om. Laat een beetje afkoelen.
-
Maak een vinaigrette op basis van 2/3 zonnebloemolie en 1/3 balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout.
-
Schep de vinaigrette en rucola door de lauwe venkel. Voeg de rozijnen toe en werk af met de noten.
-
Tip: serveer bij een kaasschotel met vers afgebakken ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven