Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de kaki’s en lepel het vruchtvlees eruit.
-
Roer de geleisuiker in een kookpot door 300 g kakivruchtvlees en laat 3 u rusten onder deksel.
-
Voeg de steranijs en het limoensap toe en laat 5 min rustig koken zonder deksel.
-
Schep over in een andere kom en laat afkoelen. Verwijder de steranijs.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Wrijf een taartvorm in met boter en bestrooi met bloem.
-
Bedek met het kruimeldeeg, het bakpapier en de bakparels.
-
Bak 12 à 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de taartvorm uit de oven en laat afkoelen.
-
Bestrooi met het amandelpoeder.
-
Meng de abrikozencompote met de kakicompote. Verdeel over de taartvorm.
-
Snij het tweede vel kruimeldeeg in repen van 1,5 cm.
-
Leg kruislings over de compote.
-
Klop de eidooier los met enkele druppels water. Wrijf het deeg (de latjes en de rand) ermee in.
-
Bestrooi met suiker.
-
Het in de voorverwarmde oven en bak 30 min.
-
Haal uit de oven, laat afkoelen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven