Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de basilicum fijn en meng door de bolognesesaus. Kruid met peper en zout.
-
Kook de kant-en-klare cannelloni 3 minuten in kokend water. Haal ze met de steel van een houten lepel uit het water en zet rechtop.
-
Doe de saus in een spuitzak en vul de cannelloni met de saus. Leg in een schaal en zet gedurende 1 uur in de diepvries.
-
Zet 3 schaaltjes op het aanrecht: 1 met een beetje bloem, 1 met losgeklopt ei en 1 met panko. Haal de cannelloni achtereenvolgens door de bloem, het eimengsel en de panko.
-
Frituur gedurende 3 minuten op 180°C. Haal ze uit de frietketel en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer met gemixte bolognesesaus als dipsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven