Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ontdooi de spinazie en druk het overtollige vocht eruit.
-
Saus: verwarm de wijn in een pot en los de bouillonblokjes erin op.
-
Voeg de room toe en laat de mascarpone erin smelten.
-
Breng aan de kook, kruid met versgemalen peper en voeg de maïzena express toe onder voortdurend roeren.
-
Haal de pot van het vuur als de saus ingedikt is.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bestrijk de bodem van een ovenschaal met saus.
-
Snij de zalmfilet in 4 dikke repen die zo breed zijn als de korte kant van een lasagnevel.
-
Leg een lasagnevel op je werkblad en bedek met de gerookte zalm.
-
Verdeel ¼ van de spinazie erover en kruid met versgemalen zwarte peper. Leg onderaan een reep verse zalm.
-
Rol het lasagneblad op en snij in 4 stukken. Schik ze opstaand in de ovenschaal.
-
Doe hetzelfde met de overige 3 lasagnevellen.
-
Overgiet met de rest van de saus. Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en serveer direct.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven