Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de gewassen spinazieblaadjes. Laat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de zalmfilet in grove stukken. Kruid met peper en zout.
-
Bedek de bodem van de ovenschotel met de helft van de lasagnevellen. Leg daarop de helft van de gedroogde tomaten, de zalmblokjes, de spinazie en ricotta. Verdeel de helft van de room erover.
-
Leg de overige lasagnevellen erop en herhaal de vorige stap. Bestrooi met amandelpoeder.
-
Laat 35 min garen in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven