Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het witlof fijn.
-
Stoof het witlof kort aan in 1 el boter en kruid met peper en zout.
-
Meng de room met de kruidenkaas. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Verdeel 2 à 3 el van het roommengsel over de ovenschotel en leg 3 lasagnevellen op de saus.
-
Leg ½ van het gestoofd witlof en de gerookte zalm op de lasagnevellen. Verdeel 3 à 4 el van het roommengsel over de zalm.
-
Leg 3 lasagnevellen op de zalm.
-
Snij de verse zalm in repen.
-
Leg de rest van het gestoofde witlof en de verse zalm op de lasagnevellen. Kruid met peper en zout. Verdeel 3 à 4 el van het roommengsel over de verse zalm.
-
Eindig met de laatste 3 lasagnevellen en verdeel de rest van het roommengsel erover.
-
Druppel wat olijfolie over de saus.
-
Zet de lasagne in de voorverwarmde oven en bak gaar in 25 min.
-
Werk af met verse dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven